collecte nsgk

Collecteer mee voor NSGK en AJK

Het AJK heeft een samenwerking gesloten met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) in het kader van de landelijke collecte in de week van 14 t/m 19 november. Het AJK levert collectanten. In ruil daarvoor zal 50% van de opbrengst van die collectanten ten goede komen aan het AJK; de andere helft gaat naar projecten van de NSGK.

Hoe werkt het collecteren?
Het collecteren kan met een fysieke bus (met iDEAL-QR) en/of een digitale bus. In de week voor de collecte word je via een aanspreekpunt in jouw woonplaats benaderd en die zorgt er dan voor dat je de benodigde spullen (onder andere de collectebus) ontvangt. Aan het einde van de week lever je de spullen weer bij het aanspreekpunt in jouw woonplaats in.

Met de opbrengst van deze collecte kan het AJK informatie over autisme bij jonge kinderen nóg beter toegankelijk maken voor een brede doelgroep.

Doe je mee?
Draag jij het AJK en de NSGK een warm hart toe? Collecteer dan mee. Vraag gerust ook collega’s, vrienden of bekenden om mee te helpen. Wil je meehelpen? Vul dan uiterlijk 24 september a.s. het onderstaande aanmeldformulier in.

Op de website van NSGK lees je meer over deze 50/50-regeling >>

deel: