collecte nsgk

Collecteer mee voor NSGK en AJK tijdens de landelijke collecte in november

De Stichting Autisme Jonge Kind (AJK) heeft een samenwerking gesloten met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) in het kader van de landelijke collecte in de week van 13 t/m 18 november. Het AJK levert collectanten. In ruil daarvoor komt 50% van de opbrengst ten goede aan het AJK; de andere helft gaat naar projecten van de NSGK. Het zou fantastisch zijn als jij ook mee wilt helpen!

Hoe werkt het collecteren?

Het collecteren kan met een fysieke bus (met iDEAL-QR) en/of een digitale bus. In de week voor de collecte word je via een aanspreekpunt in jouw woonplaats benaderd. Hij/zij zorgt ervoor dat je de benodigde spullen (onder andere de collectebus) ontvangt. Aan het einde van de week lever je de spullen weer bij het aanspreekpunt in jouw woonplaats in.

Met de opbrengst van deze collecte kan het AJK informatie over autisme bij jonge kinderen nóg beter toegankelijk maken voor een brede doelgroep.

Doe je mee?

Draag jij het AJK en de NSGK een warm hart toe? Collecteer dan mee! Vraag gerust ook collega’s, vrienden of bekenden om mee te helpen. Meld je aan en vul uiterlijk 20 oktober a.s. aan met het aanmeldformulier in. Op de website van NSGK lees je meer over deze 50/50-regeling >>

deel: