Waar kan ik terecht voor de BEER interventie?

Heb je zorgen over de ontwikkeling van je jonge kind maar vind je de stap naar de gespecialiseerde jeugdzorg een brug te ver? Dan is de BEER interventie wellicht iets voor jou en je kindje. De BEER interventie wordt ingezet bij jonge kinderen (12 tot ca. 36 maanden) over wie zorgen bestaan wat betreft contact, communicatie, spel en/of flexibel gedrag zonder dat nog precies duidelijk is wat er aan de hand is.

De BEER interventie is een speelse en laagdrempelige interventie voor ouders van jonge kinderen bij wie de ontwikkeling minder vanzelfsprekend verloopt op het gebied van spelen, contact maken, communiceren of het laten zien van flexibel gedrag. De BEER interventie bestaat uit een e-learning module in combinatie met zeven huisbezoeken door een BEER interventie professional.

Door deel te nemen aan BEER interventie krijg je als ouder meer zicht op de mogelijkheden en beperkingen van je kind. Je krijgt tips over hoe je de ontwikkeling van je kind kunt stimuleren en de BEER interventie professional denkt mee over welke vorm van behandeling of begeleiding helpend kan zijn voor jouw kind.

De BEER interventie is nog volop in ontwikkeling. Het aantal professionals zal de komende jaren verder worden uitgebreid. Onderstaand vind je een overzicht van de BEER interventie professionals in Nederland.

Groningen
Inter-psy
Marrit Buruma
Verlengde Meeuwerderweg 5
9723 ZM Groningen
Telefoon: 050 – 3643409
www.inter-psy.nl
Friesland
Accare Drachten
Sabrina Groen
Berglaan 12
9203 ME Drachten
www.accare.nl 
Gelderland
GGD Gelderland-Zuid
Annemieke Mulders
Groenewoudseweg 275
6524 TV Eindhoven
www.ggdgelderlandzuid.nl
Opvoedcoach Gea
Gea van de Peppel
Roolvinkpark 1
6716 EG Ede
Telefoon: 06-28423670
E-mail:

Utrecht
Altrecht Utrecht
Edith Visser
Amsterdamsestraatweg 430bs
3551 CZ Utrecht
Youke
Judith Moolenaar
Amerongseberg 61
3524 LM Utrecht
www.youke.nl
Noord-Holland
Praktijk ZigZag
Sanne Toonen
Karlijn Mulders
Larenseweg 176
1223 AA Hilversum

www.praktijkzigzag.nl
Noord-Brabant
GGzE, Centrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Jorinda Franken-de Wilde
Dr. Poletlaan 11
5626 NC Eindhoven
telefoon: 040-2613550