autisme ik twijfel en wat nu?

Webinar ‘Ik twijfel. En wat nu?’

Ieder kind op tijd de juiste zorg. Daar zet Stichting Autisme Jonge Kind (AJK) zich voor in. En graag samen met jou. Vanwege de grote belangstelling voor het mini-symposium van 31 oktober organiseert het AJK op donderdag 11 april 2024 een vervolg hierop met het webinar ‘Ik twijfel. En wat nu?’ Dit webinar is bedoeld voor professionals in de jeugdgezondheidszorg.

Vroeg signaleren van problemen in de sociale en communicatieve ontwikkeling betekent betere ontwikkelkansen voor een kind. Tijdens het webinar ‘Ik twijfel. En wat nu?’ kijken we samen naar gerichte hulp voor ouder en kind vanuit verschillende perspectieven. Ook krijg je informatie over hoe er in regio’s kan worden samengewerkt op het gebied van vroegsignalering en vroeginterventie.|

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor alle professionals in de jeugdgezondheidszorg die werken met het jonge kind (0 tot 6 jaar) en in aanraking komen met kinderen met een vermoeden van ontwikkelingsproblematiek.

Inhoud programma

  • Introductie ‘samen (net)werken gericht op vroeg pASSende zorg’;
  • Vroeginterventie bij kinderen die zich anders lijken te ontwikkelen;
  • Interview met een ouder over hulp met de BEER interventie;
  • Discussie en gelegenheid voor vragen.

Docenten

Dit webinar wordt verzorgd door Hetty Joustra (GZ psycholoog, Cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCT Docent en supervisor PRT) en Michelle Snijder (orthopedagoog & onderzoeker).

Praktische informatie

Dit webinar vindt plaats via Zoom op donderdag 11 april van 9.30 – 11.00 uur.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit webinar bedragen € 25,- per deelnemer.

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 1 april aanmelden via onderstaande link. Vragen? Mail dan naar .

Ja, ik meld me aan >

webinar ik twijfel

deel: