Onze partners

Stichting Autisme Jonge Kind werkt veel samen met andere organisaties rond vroegherkenning van autisme bij jonge kinderen. Op deze pagina lees je meer over deze organisaties. Staat jouw organisatie hier nog niet bij? Neem dan contact met ons op via .

vakblad vroeg Vakblad Vroeg is een platform en vakblad voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn: preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp.
Naar de website > 
Nederlandse vereniging voor autisme De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen.
Naar de website >
karakter Karakter is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland, Overijssel Noord-Brabant en Limburg. Kinderen en jongeren (0-18 jaar) uit alle gemeenten in Nederland kunnen hier -met een verwijzing- terecht voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek.
Naar de website  >