contact kind autisme

Workshop ‘Speel en Leer met kinderen met ASS’ – UITGESTELD

Contact maken met een kind met autisme (ASS) is soms best lastig. Het kan een zoektocht zijn hoe je als ouder of hulpverlener het kind het best benadert. Inspiratiecentrum Papageno organiseert op donderdagavond 19 maart 2020 (*) in Laren de workshop ‘Speel en Leer met kinderen met autisme (ASS)’.

Tijdens deze interactieve workshop krijg je tips en adviezen over samenspel met kinderen met autisme.  Er is veel ruimte om vragen te stellen over je eigen situatie.

De workshop wordt verzorgd door Arianne Flesseman, schrijfster van het boek ‘‘Speel, leer en communiceer’, een aanpak om kinderen met autisme door spel te leren communiceren. Arianne werkt als orthopedagoog en Board Certified Behavior Analyst (BCBA). In haar praktijk ‘Advies bij Autisme’ richt zij zich voornamelijk op kinderen met autisme die nog niet praten of net beginnen met praten. Lees meer over dit boek op www.speelleerencommuniceer.nl

Kortom, wil jij graag leren…

  • hoe je met behulp van spel contact maakt met een kind met ASS;
  • hoe je kunt ontdekken waarvoor je kind gemotiveerd is en hoe je hierbij kan aansluiten;
  • hoe je met je eigen houding de ontwikkeling van je kind positief kunt beïnvloeden?

….meld je dan snel aan voor deze workshop.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 10 maart a.s. door een mail te sturen naar . Let op: vooraf aanmelden is verplicht!

Andere datum

De workshop zou plaatsvinden in het Papageno Huis (Naarderstraat 77) in Laren, op donderdag 19 maart 2020 (*) van 19.30 – 21.30 uur. In verband met het Coronavirus zal deze worden uitgesteld naar een nog te bepalen datum.

Download de flyer Workshop ‘Speel en Leer met kinderen met autisme (ASS)’

 

deel: